Vind wat ik zoek

Ja allemaal ontzettend leuk natuurlijk dat daten en afspreken. Maar wat nu als het niet gaat zoals u wilt? Trekt u verkeerde dates aan? Komt er helemaal niemand op uw profiel af? Stuurt u 30 berichtjes op een dag en krijgt u geen reactie? Wellicht is het tijd voor een andere strategie.

Het gaat te ver om te zeggen dat het hebben van geen strategie de beste strategie is. Wel is het zo dat u het allemaal best wat minder serieus mag aanpakken. Iemand ten huwelijk vragen op een eerste date kan wat vreemd zijn. De kans dat het creepy overkomt is levensgroot. Dit is wat bedoelt wordt met minder serieus. Humor, openheid en een relaxte houding zijn de sleutelbegrippen als het aankomt op daten.

Helaas kennen datingsites niet alleen maar succesverhalen. Natuurlijk deze succesverhalen bestaan, en in grote aantallen ook maar de realiteit van de dag is dat er toch ook veel leden zijn van datingsites die naast de pot piesen en dat is niet de bedoeling.

Een rondgang langs verschillende actievelingen op datingsites toont aan dat wanneer er een duidelijk profiel en beeld van de partner kan worden gegeven, er een hogere kans op succes is. Om te vinden wat u zoekt, zult u dus eerst moeten beschrijven wat u exact wilt. Dit vormt dan de leidraad in uw gehele dating activiteit. Het zal u sneller een keuze helpen maken. Zeker wanneer uw wensen u tot actie aanzetten.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s