Contact met vrouwen

Het krijgen van contact met vrouwen is door de jaren heen sterk verandert. De samenleving is een stuk harder geworden en mensen zijn mondiger en hebben het niet alleen druk, maar vooral druk, druk, druk. Deze overtreffende trap toont weer aan dat tijdverspilling niet echt de bedoeling is.

Iedereen, ok een enkeling daargelaten, wil graag samen oud worden. Maar niet ten koste van alles. Want vrouwen doen over het algemeen niet aan downdating. Ja voor een avondje misschien maar echt duurzaam zal het nooit zijn.

Downdating heeft betrekking op intellect, opleiding, baan, financiën, sportiviteit, fysieke gesteldheid etc. Het zijn voorbeelden van onderdelen in het leven waar vrouwen graag tegenop willen kijken. Mannen willen aan hun partner kunnen tonen dat zij ergens goed in zijn. Dat geeft ze een lekker gevoel over zichzelf. Dit zijn de twee hoofdredenen waarom u – zonder natuurlijk uw hele waslijst aan criteria overboord te gooien – het verstandig is niet tegenovergesteld te daten.

Onder andere via het internet is het mogelijk om in contact te komen met vrouwen. Het doel dat men zich inschrijft op een dating site is niet om even rond te snuffelen. Er is een dieper liggende wens of misschien wel hoop om toch die ene echte perfect match tegen te komen. En omdat het niet altijd even makkelijk is op andere momenten, is het internet een mooie uitkomst. Het voordeel ervan is dat de mindset gericht is op contact maken. Dat maakt het spelletje in ieder geval een heel stuk gemakkelijker.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s